top of page

Hasle Excursion 520

Galleri

Produktskildring

Lang sesong

Hasle Excursion er bygd med sandwich-konstruksjon. Dette gjer at båten blir både lett og stiv, og den kan ikkje søkke då eigenvekta blir 0,3. Det isolerer dessutan godt dersom padlerne ønsker å trekke ut sesongen, eller ved padling i arktiske strøk.

Rorløysing

Excrusion er utstyrt med Navigator rorsystem som er eit patentert system der roret dreier 90 grader frå nedfelt posisjon til øvre posisjon. Heving/senking blir gjord enkelt frå padleposisjon, der du bruker minimal bevegelse og kraft.

Vi har valt å bruke det populære Smart-Track roret som kan hevast og senkast med eit enkelt handgrep.

Båten har standardutstyr spesifisert under, og kan i tillegg leverast med kajakkåre, kajakkvest og spruttrekk for kr 2.900,- 

kr 13.990,-

Spør for lagerstatus.

For lengre personer anbefalar vi modell Excursion 520.

Hasle Excursion er ein nyutvikla havkajakk frå Arne Hasle A/S. Det er særleg lagt vekt på at store personar òg skal sitje komfortabelt i kajakken. Sete og ryggtrygd er anatomisk utforma og det er lett å entre kajakken. Lårstøtter gir likevel god konfort. Fotbrett og sete kan justerast langs ein botnskjeneprofil og det er ikkje nødvendig med etterjustering av styrelinjer. Kajakken er utstyrt med sleperor som blir opp trekt med eit enkelt handgrep. Hasle Excursion toler tøffe vêrforhold.

Produktspesifikasjonar

Lengde

520 cm

Bredde

57 cm

Vekt

26 kg

Cockpit

41x85 cm

Byggematerieale

PE sandwichconstruction

Standardutstyr

  • Bærehåndtak i baug og akter

  • Dekksrigg med liner og strikk

  • 2 vanntette rom + dagsluke i front av cockpit

  • Smarttrack ror

  • Justerbar ryggstøtte

  • Justerbart sete

  • Justerbare pedaler

bottom of page