top of page

MOVE Sogn konsernet

Toyota Sogn AS

Toyota Sogn er autoriserte forhandlar av Toyota køyretøy, både nye og brukte. Vi har stort utval av bilar for kvar smak, enten du er ute etter noko sporty eller økonomisk. Vi i Toyota Sogn AS trur på krafta i innovasjon. Her finn du det komplette utvalet vårt av nye Toyota-bilar, og dessutan dei brukte bilane våre som framleis er i utmerkt stand.

Bilhuset Førde AS

Vi er spesialistar på nye bilar. Enten du er på jakt etter ein familiebil, sportsbil eller firmabil, finn du han hos Bilhuset Førde. Vel blant dei nyaste modellane som er tilgjengelege. I tillegg til nye bilar har vi eit omfattande utval av brukte bilar.

MOVE Bilutleige AS

Du kan leige bil med MOVE Bilutleige på fem stader på Vestlandet- Sogndal lufthamn Haukåsen, Downtown Kaupanger, Downtown Sogndal, Førde lufthamn Bringeland og Downtown Førde. Vi tilbyr konkurransedyktige leigeprisar og breitt sortiment av bilar å velje mellom. Som ein av dei leiande leverandørane i regionen kan vi gi deg det du treng for utleige. Uansett kva det er, så har vi det!

MOVE Fritid

For alle behova dine – finn ditt neste eventyr

Vi tilbyr eit breitt utval av fritidsutstyr som vil dekke kvart behov, enten det er å kose seg utandørs eller å vere aktiv. Kom og besøk oss for demo eller sjekk ut nettsida vår, her kan du finne all informasjonen du treng for å kjøpe ditt neste leiketøy!

Skadesenteret Sogn AS

Kom til Skadesenteret Sogn AS dersom du ønsker reparasjonar av høg kvalitet til rimelege prisar. Vi tilbyr toppmoderne utstyr og teknikarane våre er høgt utdanna. Hjå Skadesenteret Sogn AS tar vi vare på køyretøyet ditt frå A - Å! Frå ulykkes analyse til forsikringsskadar, vi handterer alle aspekt for deg slik du kan komme deg tilbake på vegen så snart som mogleg.

Vi tilbyr: Bildetaljar, Bilutleigeteneste, Forsikringskrav, Ulykkes analyse

MOVE Eigedom AS

-

MOVE EIGEDOM AS

Kontakt oss

57 67 66 66

Skarpeteigvegen 1,

6854 Kaupanger

bottom of page