top of page

Fyll ut skjema og bli kontakta vedrørande ønska modell

SILVER BOATS

Her vil du sjå utvalde båtpakkar frå nokre av våre merker, med Silver boats frå Finland og Hasle frå Norge har me å by på både for ungdom og vaksne. I tillegg får me tak i andre merker, og er autorisert Suzuki-forhandler for båtmotor. Båtar kan leverast komplett med båthengar frå Gaupen-henger. 

Komplette båtpakkar - spør oss for info

Er du på jakt etter ny båt? Ta gjerne kontakt så kan me saman finne ei god løysing for deg. Me tilbyr gunstig finansiering på båtpakkane. Pga leveringstid lønner det seg å være tidleg ute!

BÅTPAKKAR

Hasle Summer-Fun

Hasle Summer Fun er ein rotasjonsstøpt ungdomsbåt i polyetylen. Båten har ein moderne og spennande design, med avrunda linjer. Under fremre sete er det mulegheit for å lagre diverse utstyr som man gjerne har med på tur. Me har mange fargar på lager, og Summer Fun leveres i følgjande fargar: Sort – gul – rød – blå – rosa – lime.

Gaupen-båthenger som passar godt til Summerfun for kr 13.990,-.

Hasle Summer-Fun

kr 65.900,-

2022- pris inkludert frakt og montering av Suzuki 9,9hk EFI motor. Pris kun for båt kr 35.500,-

Linder 440 Fishing

440 Fishing er ein lett, men stødig robåt med klinkbygd form som passar  for heile familien.

Linder 440 Fishing

kr 45.900,-

2022- pris inkludert norgespakke og frakt/levering

Silver Beaver BR

Denne 4,8 meter lange båten er Silvers minste båtmodell. Med storleiken sin, smidighet og omfattande utrusting er Beaver perfekt for nybegynnarar, men han passar òg sjølv for meir erfarne båteigarar.

Silver Beaver BR

kr 259.000,-

2022- pris inkludert norgespakke og frakt/levering

Silver Hawk BR

Silvers heilt nye versjon av storfavoritten Hawk BR vart introdusert i 2019. Båt modellen er forbetra, og har mellom anna eit heilt nytt skrog, nytt interiør og heilt nye konsollar. Hawk BR er spesielt eigna for utflukter i skjergarden, som landstadsbåt og til fornøyelses køyring. Inkludert norsk pakke med ekstra fenderlist, komplett putesett baug og akter, havnepresenning. Godt utstyrt båt med masse standardutstyr.

Silver Hawk BR

kr 399.000,-

2022- pris inkludert norgespakke og frakt/levering

Silver Shark BRX

I tillegg til det solide og sjødyktige aluminiumsskroget er òg innerpanela, dørken, seteboksane, akterbenken og dessutan dei foldbare seta bak i båten laget av solid marinealuminium. Dei 30 mm tjukke aluminiumsrekkene sørger for trygd om bord. Shark BRX passar for den som ønsker ein brukarvennleg, solid og allsidig båt.

Silver Shark BRX

kr 489.000,-

2022- pris inkludert norgespakke og frakt/levering

Silver Tiger DCz

Silver Tiger DCz er Silver Z-glasfiberseriens nest minste båt modell. Tiger DCz er utstyrt med ein fremre kabin, der to personar kan halde til natta. I akterdekk er der ein stor U-sofa som inviterer deg til å halde til tid med familie og vener - inntil 8 sitteplassar. Alle Silver Z-båt modeller er vorte designa av norske designar byrået Eker Design AS.

Silver Tiger DCz

kr 639.000,-

2022- pris inkludert frakt/levering og norgespakke til verdi kr 67.000,-!

Silver Viper DCz

Viper er opp under 7 meter Day Cruiser. Z- serien er kjent for sin teknologi av høg kvalitet, Viper er ingen unntak. Perfekt standard utrusting og god planløysing for ein fin sommardag. Båten har ein skandinavisk utsjånad, særs stilrein og med materiale som er lett å halde ved like. Designa av Eker Design - lekre linjer!

Silver Viper DCz

kr 869.000,-

Båtpakke med Suzuki 200hk motor! 2022- pris inkludert frakt/levering og norgespakke verdi kr 112.000,-

Fyll ut skjema og bli kontakta om ønska produkt.

Kvalitetsbåter i aluminium-, glassfiber- eller alu.skrog/glassfiberinteriør

Alle Silver Boats er designa og produsert i Finland av lidenskapelege båtbyggjarar. Silver Boats gründerane er ekstremt stolte av den finske arven sin og siktar alltid mot å utvikle båtar som passar til eit breitt utval av menneske, både for grove forhold i Nord-Europa og for rolege turar i dei sentrale europeiske innsjøane.

Modellutvalet består av tre forskjellige seriar. X-serien består av reine aluminiumsbåtar. Det er haldbare båtar av rein aluminium som eignar seg for aktive båtfolk og fiske. Y-serien er allsidige og er AluFibre™ modellar med eit aluminiumsskrog og glasfiberinteriør. Z-serien inkluderer fritidsbåtar i reint glasfiber med Petestep® teknologi i skroget.

Les meir om Silver Boats her!

Silver Boats

Klikk for å sjå Silver Boats eigen brosjyre, og test av Silver Shark frå Båtmagasinet!

bottom of page