top of page

​Båtpakkar - lagersalg!

Komplette båtpakkar klar til levering til god pris! Spør oss for info Her vil du sjå utvalde båtpakkar frå nokre av våre merker, med Silver boats frå Finland og Hasle frå Norge har me å by på både for ungdom og vaksne. I tillegg får me tak i andre merker, og er autorisert Suzuki-forhandler for båtmotor. Båtar kan leverast komplett med båthengar frå Gaupen-henger. Er du på jakt etter ny båt? Ta gjerne kontakt så kan me saman finne ei god løysing for deg. Me tilbyr gunstig finansiering på båtpakkane. Pga leveringstid lønner det seg å være tidleg ute!

Ta kontakt så finn me båten som passar deg.

Spør oss om produkt

Hasle Summer-Fun

+ Suzuki 9,9hk

kr 64.900,-

Lagerkampanje! Pris inkl. Suzuki 9,9hk EFI motor og frakt/levering.

Hasle Summer Fun er ein rotasjonsstøpt ungdomsbåt i polyetylen. Val av design og tekniske løysingar er nært knytt til konstruksjonsmaterialet polyetylen og rotasjonsstøpeteknologi.

Komplette båtpakkar klar til levering til god pris! Spør oss for info

Her vil du sjå utvalde båtpakkar frå nokre av våre merker, med Silver boats frå Finland og Hasle frå Norge har me å by på både for ungdom og vaksne. I tillegg får me tak i andre merker, og er autorisert Suzuki-forhandler for båtmotor. Båtar kan leverast komplett med båthengar frå Gaupen-henger. 

Er du på jakt etter ny båt? Ta gjerne kontakt så kan me saman finne ei god løysing for deg. Me tilbyr gunstig finansiering på båtpakkane. Pga leveringstid lønner det seg å være tidleg ute!

Båtpakkar - lagersalg!

SILVER BOATS

Kvalitetsbåter i aluminium-, glassfiber- eller alu.skrog/glassfiberinteriør

Alle Silver Boats er designa og produsert i Finland av lidenskapelege båtbyggjarar. Silver Boats gründerane er ekstremt stolte av den finske arven sin og siktar alltid mot å utvikle båtar som passar til eit breitt utval av menneske, både for grove forhold i Nord-Europa og for rolege turar i dei sentrale europeiske innsjøane.

Modellutvalet består av tre forskjellige seriar. X-serien består av reine aluminiumsbåtar. Det er haldbare båtar av rein aluminium som eignar seg for aktive båtfolk og fiske. Y-serien er allsidige og er AluFibre™ modellar med eit aluminiumsskrog og glasfiberinteriør. Z-serien inkluderer fritidsbåtar i reint glasfiber med Petestep® teknologi i skroget.

Les meir om Silver i deira brosjyre.

(opnar i ny fane - engelsk)

Silver Beaver BR

+ Suzuki 50hk

Kampanjepris kr 239.000,-

Lagerkampanje! Pris inkl. norgespakke og frakt/levering. Veil kr 275.000,-

Denne 4,8 meter lange båten er Silvers minste båtmodell. Med storleiken sin, smidighet og omfattande utrusting er Beaver perfekt for nybegynnarar, men han passar òg sjølv for meir erfarne båteigarar.

Silver Hawk BR

+ Suzuki 90hk

Kampanjepris kr 399.000,-

2022- pris inkl. norgespakke og kallesje montert. Veil kr 439.000,-

Silvers heilt nye versjon av storfavoritten Hawk BR vart introdusert i 2019. Båt modellen er forbetra, og har mellom anna eit heilt nytt skrog, nytt interiør og heilt nye konsollar. Hawk BR er spesielt eigna for utflukter i skjergarden, som landstadsbåt og til fornøyelses køyring.

Silver Shark BRX

+ Suzuki 140hk DF140 

kr 479.000,- (veil kr 515.000)

2022- pris inkl. norgespakke og frakt/levering

I tillegg til det solide og sjødyktige aluminiumsskroget er òg innerpanela, dørken, seteboksane, akterbenken og dessutan dei foldbare seta bak i båten laget av solid marinealuminium. Dei 30 mm tjukke aluminiumsrekkene sørger for trygd om bord. Shark BRX passar for den som ønsker ein brukarvennleg, solid og allsidig båt.

Tiger DCz på lager!

Silver Tiger DCz

+ Suzuki 150hk

Kampanje kr 599.000,- (veil kr 727.000)

Leveringsklar til 2022- pris inkl. frakt/levering og norsk pakke

Silver Tiger DCz er ein lekker daycruiser med flotte linjer og praktiske løysingar. Romslege 20 fot. Tiger DCz er utstyrt med ein fremre kabin, der to personar kan halde til natta. I akterdekk er det stolar og ein stor U-sofa med inntil 8 sitteplassar, med kjøleskuffa under sete er du klar for fine sommarsdagar. Alle Silver Z-båt modeller er vorte designa av norske designar byrået Eker Design AS.

Silver Viper DCz

+ Suzuki 200hk

kr 869.000,-

2022- pris inkl. frakt/levering og norsk pakke verdi kr 112.000

Viper er opp under 7 meter Day Cruiser. Z- serien er kjent for sin teknologi av høg kvalitet, Viper er ingen unntak. Perfekt standard utrusting og god planløysing gjer dette til ein praktisk og fin daycruiser for den kresne. Båten har ein skandinavisk utsjånad, stilreine linjer og med materiale som er lett å halde ved like.

Vel kontakt-knappen for å fylle ut skjema og bli kontakta om ønska produkt.

Båtpakkar

Silver Hawk BR

Storfavoritten i ny utforming - Silver Hawk BR

Kampanje! kr 399.000,-

Veil kr 439.000. Pris inkludert norgespakke og frakt/levering!

Silver Beaver BR

Den legendariske Beavern er tilbake

Lagerkampanje! kr 239.000,-

Veil kr 275.000. Pris inkludert norgespakke og frakt/levering!

Hasle Summer-Fun

Summer-Fun - sporty og tøff ungdomsbåt!

kr 67.900,-*

*lagervare. Veil kr 71.900,- Pris kun båt kr 36.500,-

bottom of page