top of page

Retningslinjer for informasjonskapsler for MOVE Sogn

Dette er retningslinjer for informasjonskapsler for MOVE Sogn, tilgjengelig fra www.movesogn.no

 

Hva er informasjonskapsler

 

Som vanlig praksis med nesten alle profesjonelle nettsteder bruker denne siden informasjonskapsler, som er små filer som lastes ned til datamaskinen din, for å forbedre opplevelsen din. Denne siden beskriver hvilken informasjon de samler inn, hvordan vi bruker den og hvorfor vi noen ganger trenger å lagre disse informasjonskapslene. Vi vil også dele hvordan du kan forhindre at disse informasjonskapslene lagres, men dette kan nedgradere eller "bryte" visse elementer av funksjonaliteten til nettstedet.

 

Hvordan vi bruker informasjonskapsler

 

Vi bruker informasjonskapsler av en rekke årsaker som er beskrevet nedenfor. Dessverre er det i de fleste tilfeller ingen bransjestandardalternativer for å deaktivere informasjonskapsler uten å fullstendig deaktivere funksjonaliteten og funksjonene de legger til denne siden. Det anbefales at du legger igjen alle informasjonskapsler hvis du ikke er sikker på om du trenger dem eller ikke i tilfelle de brukes til å tilby en tjeneste du bruker.

Deaktivering av informasjonskapsler

 

Du kan forhindre innstilling av informasjonskapsler ved å justere innstillingene i nettleseren din (se nettleserens hjelp for hvordan du gjør dette). Vær oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler vil påvirke funksjonaliteten til denne og mange andre nettsteder du besøker. Deaktivering av informasjonskapsler vil vanligvis føre til at visse funksjoner og funksjoner på denne siden deaktiveres. Derfor anbefales det at du ikke deaktiverer informasjonskapsler.

 

informasjonskapslene vi setter

 

Skjemarelaterte informasjonskapsler

 

Når du sender inn data til via et skjema som de som finnes på kontaktsider eller kommentarskjemaer, kan informasjonskapsler settes til å huske brukerdetaljene dine for fremtidig korrespondanse.

 

Tredjeparts informasjonskapsler

 

I noen spesielle tilfeller bruker vi også informasjonskapsler levert av pålitelige tredjeparter. Følgende seksjon beskriver hvilke tredjeparts informasjonskapsler du kan støte på gjennom dette nettstedet.

 

Dette nettstedet bruker Google Analytics, som er en av de mest utbredte og pålitelige analyseløsningene på nettet for å hjelpe oss å forstå hvordan du bruker nettstedet og måter vi kan forbedre opplevelsen din på. Disse informasjonskapslene kan spore ting som hvor lang tid du bruker på nettstedet og sidene du besøker, slik at vi kan fortsette å produsere engasjerende innhold.

 

For mer informasjon om Google Analytics-informasjonskapsler, se den offisielle Google Analytics-siden.

 

Tredjepartsanalyse brukes til å spore og måle bruken av dette nettstedet, slik at vi kan fortsette å produsere engasjerende innhold. Disse informasjonskapslene kan spore ting som hvor lang tid du bruker på nettstedet eller sidene du besøker, noe som hjelper oss å forstå hvordan vi kan forbedre nettstedet for deg.

 

Fra tid til annen tester vi nye funksjoner og gjør subtile endringer i måten nettstedet leveres på. Når vi fortsatt tester nye funksjoner, kan disse informasjonskapslene bli brukt for å sikre at du får en konsistent opplevelse mens du er på nettstedet, samtidig som vi sikrer at vi forstår hvilke optimaliseringer brukerne våre setter mest pris på.

 

 

Vi bruker også sosiale medier-knapper og/eller plugins på denne siden som lar deg koble til det sosiale nettverket ditt på forskjellige måter. For at disse skal fungere følgende sosiale medier, inkludert; {List de sosiale nettverkene hvis funksjoner du har integrert med nettstedet ditt?:12}, vil sette informasjonskapsler gjennom nettstedet vårt som kan brukes til å forbedre profilen din på nettstedet deres eller bidra til dataene de har for ulike formål som er beskrevet i deres respektive personvern. retningslinjer.

 

Mer informasjon

 

Forhåpentligvis har det oppklart ting for deg, og som tidligere nevnt hvis det er noe du ikke er sikker på om du trenger eller ikke, er det vanligvis tryggere å la informasjonskapsler være aktivert i tilfelle det samhandler med en av funksjonene du bruker på nettstedet vårt.

 

Om du fortsatt leter etter mer informasjon, kan du kontakte oss via en av våre foretrukne kontaktmetoder eller lese vår personvernerklæring:

57 67 66 66

Gå til personvernerklæring

Informasjonskapsler

bottom of page