top of page

NIU KQi3 Pro

KQi3 har eit unikt design. Den er lett å ta med seg der du måtte ønskje. Den er lett å folde saman, og passar i bagasjerommet på bilen eller for å ta med seg på offentleg transport. NIU har en app som gir deg ein god oversikt over køyrestatistikken din og gir deg mulegheit til å tilpasse hastigheiten. Den intelligente appen til NIU gir deg mulegheiten til å låse KQi3 Pro. Tryggleik er viktig. Robuste hjul gir god støtdemping, og skivebremsane gir god bremsekraft i alle slags forhold, enten om det er vått eller tørt. KQI3 Pro har ikonisk halo-frontlykt og ringeklokke, noko som held både deg og dei rundt deg trygge ved at du blir sett og høyrt. 

Kr 5.990,- (LAGERSALG - VEIL 7.990,-)

Levert Sogn inkl. frakt- og klargjering.

NIU KQi EL-Sparkesykkel

KQi er endeleg i Norge, og er både morosam og praktisk å bruke med 3 hastigheiter og ei rekkevidde på 50 km på ein enkelt lading. Lad dingsen din medan du er på farten med våre USB-porter. Du kan ta den med til kontoret, til matbutikken og til og med til timen.

NIU har vore dedikerte til å tilby elektriske scooterar av høg kvalitet i meir enn ti år. Vi håpar produkta våre vil hjelpe folk til å leve utan bekymringar. NIU KQi3 Pro er utvikla og tilpassa både ungdom og vaksne. Den er lett, bærbar og enkel å lade - og enkel i bruk.

Du treng ikkje bekymre deg for miljøet lenger! NIU KQi3 Pro er ein ny elektrisk sparkesykkel som har ei rekkevidde på opptil 50 km på eit fullada batteri. Med sin avanserte design og avanserte teknologi kan han enkelt bærast på ryggen eller i veska.

La oss si at du ønsker å leve grønare og sunnare. Du treng ein måte å komme deg frå punkt A til punkt B utan alt bryet med å køyre eller ta offentleg transport, ikkje sant? Men du er ikkje den einaste som leitar etter ein betre, enklare og meir praktisk måte å komme seg rundt på. Det er derfor NIU har utvikla denne elektriske sparkesykkelen. Han gjer jobben for deg samtidig som den gir ein morosam, miljøvennleg oppleving.

Både for ungdommen og den vaksne.

Eit kvalitetsprodukt som kan nyttast både på korte og litt lengre distansar.

Vel kontakt-knappen for å fylle ut skjema og bli kontakta om ønska produkt.

bottom of page