top of page

NIU UQi GT Sport

Elmoped. UQi GT Sport er innovativt design med «retrolook» og god NIU kvalitet er nøkkelord.

Elektrisk moped

kr 20.990,-

*Levert Sogn inkl. frakt, klargjering, registrering. Private får ENOVA-støtte kr 3.500.

NIU MQi+ Sport

Elmoped. MQi+ sport er vår scooter med best rekkevidde inntil 80km. Her får du ein morosam, rask og kvalitetssikker scooter.

Elektrisk moped

kr 23.990,-

*Levert Sogn inkl. frakt, klargjering, registrering. Private får ENOVA-støtte kr 3.500.

NIU NQi Sport

Elmoped. NQI sport er vår mestseljande elektriske scooter med inntil 70km elektrisk rekkevidde og lading på vanleg stikkontakt.

Elektrisk moped

kr 25.990,-

*Levert Sogn inkl. frakt, klargjering, registrering. Private får ENOVA-støtte kr 3.500.

NIU MQi GT EVO

Lettsykkel. MQi GT EVO har kvalitetar tilsvarande det ein 125-kubikkar har med toppfart på over 100km/t og opp til 75 kilometer før lading.

Elektrisk moped

kr 44.990,-

*Levert Sogn inkl. frakt, klargjering, registrering. Private får ENOVA-støtte kr 11.000!

Gjer pendlinga grønare og raskare med vårt utval av elektriske scootere. Vel mellom modellar med god rekkevidde og enkel lading, med minimale vedlikehaldskostnader. Få ENOVA-støtte ved kjøp av ny elektrisk scooter. Utforsk vårt breie utval av modellar og finn den beste for deg. Kontakt oss for lagerstatus og demo-scooter.

Opplev urbane frihet med våre elektriske scootere

Fyll ut skjema og bli kontakta vedrørande ønskt produkt.

MC tilbehøyr?

EL MOPED

Frå 22. mars 22 kan privatpersonar få ENOVA* støtte ved kjøp av ny elektrisk scooter, inntil kr 3.500 på moped og inntil kr 15.000 på lettsykkel! Les meir om dette på ENOVA sine sider.

Ved å bruke avansert batteriteknologien går våre E-Scootere inntil 75 km, avhengig av modell, på ein enkelt lading. Med ein e-scooter slepp du støy, eksoslukt og du slepp å bekymre deg over pumpeprisen. Eit miljøvenleg val.

NIU er eit anerkjent merke innan elektrisk mobilitet, og veks i heile Europa. NIU kombinerer eit litiumbatteri og ein kraftig elektrisk motor.

NIU er meir enn berre ein e-scooter. Det er den perfekte løysinga for folk som ikkje vil bruke for mykje på ein bil, eller som bur i eit område der ein kan nytte både bil og scooter i kvardagen.

Med ein NIU E-Scooter vil du kunne køyre til skulen, jobben, treninga og butikken på ein miljøvenleg måte både i høve støy og utslepp. Driftskostnadane er låge.

Dei elektriske mobilitetstilboda våre inkluderer ei rekke alternativ som passar kvar ein livsstil. Utforsk det breie utvalet vårt av modellar og finn den beste for deg!

Les her

Treng du MC tilbehør? Klikk, og hent hjå oss!

Vi har gått saman med NorSafe MC som er av landets leiande butikkar på MC-tilbehør for deg på to hjul. Hjelmar, kleder, hanskar og køyredress. Via deira nettbutikk kan du enkelt velge det du behøv og har lyst på, deretter vel du enkelt Klikk-og-hent-metoden for å ha alternativet til å hente varene du har bestilt hjå oss. Klikk på knappen under for å gå til NorSafe MC. 

Fyll ut skjema og bli kontakta om ønska produkt.

bottom of page