top of page

Crescent Kraft K30 FS

Galleri

Produktskildring

Den fulldempede elektriske sykkelen Crescent Kraft K30 er ein moderne klatresykkel skapt for deg som elskar nye eventyr. Ein rein berg-og-dalbane-sykkel med 150 mm slaglengd og ein av dei lettaste motorane på marknaden som gir deg både utfordrande og sinnsykt morosam sykling. Ein sykkel som gir 100% sykkelglede og mykje miljøvennleg krefter.

Dette er sykkelen som gir deg den fine kjensla av å vere uovervinneleg. Kraft K30 er perfekt for deg som ønsker litt ekstra hjelp i oppoverbakkane eller for deg som kan køyre langt utan å ha med skiftetøy i sekken.

Ramma er i slitesterk aluminium - sjølvsagt spesialdesignet for elektrisk drift og har ei moderne kopling som gir effektiv kraftoverføring og sørger for at bakhjulet er på rett stad i kvar augneblink. Den stabile ramma lèt deg dra full nytte av kreftene til motoren, og den har òg ein geometri som gir mykje kursstabilitet og påliteleg pedaleffektivitet.

Krafta blir levert av eit av dei beste elektriske systema i marknaden frå Shimano (STePS E7000) kombinert med eit 500 Wh batteri som er pent integrert i ramma og som gir mykje påliteleg hjelp på turen. Det elektriske systemet består av ei kompakt og effektiv sentermotor med lågt støynivå og påliteleg kraft. Effekten kan enkelt stillast inn etter køyrestilen din, og skjermen viser tydeleg kva modus du har aktivert. Modellen er bygd for å gi deg nøyaktig same kjensle som ein vanleg MTB, men ho har både slagkraft nok til å gjere kvar runde til ei uvanleg kul oppleving.

Crescent K30 FS blir levert i matt svart farge med rammestorleik S, M og L.

Alt rullar på eit par stabile 27,dekket til 5-tommar med 2,35” breie dekk som gir godt grep i korgene. Når du vil bremse, har du tilgang til eit par kraftige hydrauliske skivebremsar med sjenerøse bremseskiver, noko som sikrar at du har imponerande bremseeffekt uansett om det er gjørmete, regnfullt eller leirete i løypa - året rundt!

I tillegg til den pålitelege motoren, har det eit påliteleg drivsystem med 11 gir frå Shimano (SLX) som gir påliteleg yting i form av ei brukarvennleg girkasse. Motor og gir fungerer saman i ein nesten sømløs harmoni, og alt skjer effektivt, fantastisk stille og gir deg eit mildt sagt imponerande utval.

Slaglengda på 150 mm er leverte av Rock Shox. Føre er ein Recon Air RL og bak ein Monarch RT. Begge demparane har sjenerøse justeringsmoglegheiter, noko som aukar bruksområdet og gir deg moglegheita til å køyre fort på nesten alle typar underlag.

kr 39.900,-

Spør for lagerstatus.

Kraft K30 FS blir levert i matt svart farge med ramme på 46 cm

Denne fulldempa elektriske sykkelen frå Crescent er ein moderne klatresykkel med gode spesifikasjonar. Den gir deg utfordrande og morosam sykling med 150 mm slaglengde og ein av dei lettaste motorane på marknaden. Ein sykkel som gir 100% sykkelglede.

Teknisk

Motor

Shimano STePS DU-E7000

 

Bremser        

Shimano Deore BR-M6000, hydrauliske skivebremsar

 

Rammestørrelse     

40 - 46 - 52 (S-M-L)

 

Rammetype 

Crescent Aluminium 6061

 

Gir     

Shimano SLX

 

Maks. fart (km/t)     

25 km/t

 

Rekkevidde (km)    

Inntil 100 km

 

Batteritype   

Shimano BT-E8010, 504 Wh

 

Ladetid (timar)        

7,5 timar

 

Batterimerke

Shimano

 

Gaffel

Rock Shox Recon RL, Solo Air, OneLoc, Maxle Stealth, 15 x 110 mm Boost

Girsystem     

Shimano SLX

 

Styre  

Tec aluminium

 

Girboks         

Shimano CS-M7000, 11-42T

 

Dekk 

TEC Saxium 27.5 x 2.35”

 

Girveksling front    

Shimano SLX, SL-M7100-IR, 12V

 

Girveksling bak      

Shimano SLX, RD-M7100, SGS

 

Setetype       

TEC Durus

 

Setedim        

Aluminium, 30.9 x 350 mm

 

Veivaksel      

170 mm

 

Fjæring bak 

Rock Shox Monarch RT

 

Display         

Shimano SC-E7000

bottom of page